06 823 187 80

jeanet.hamstra@uitgeverijzilt.nl

Neem contact op

6 + 11 =

Jeanet Hamstra

Jeanet Hamstra

uitgever

Uitgeverij Zilt is een jonge uitgeverij (2020) die relevante uitgaven wil brengen op het gebied van zingeving, gericht op een brede doelgroep. Kernwoorden daarbij zijn Mens – Verbinding – Omgeving.

Ontstaan onder de vlag van Royal Jongbloed is Uitgeverij Zilt sinds 1 januari 2022 zelfstandig, onder leiding van eigenaar/uitgever Jeanet Hamstra. Jeanet werkt sinds 2005 in het boekenvak. Eerst als redacteur, daarna als acquirerend redacteur, assistent-uitgever en in die hoedanigheid vanaf het allereerste begin betrokken bij Uitgeverij Zilt.

Vertegenwoordiging
Nederland en België

De salesvertegenwoordiging van Uitgeverij Zilt ligt in handen van Ef&Ef Media, Paul Impens (paul@efenefmedia.nl; 06 291 082 94) en Ronald Rhebergen (ronald@efenefmedia.nl; 06 224 247 90).

Levering geschiedt via CB.

Manuscripten

Heeft u een manuscript geschreven waarvan u denkt dat het past bij Uitgeverij Zilt? Dan ontvangen wij dat graag. Wij ontvangen het liefst een uitgewerkt plan of manuscript, met begeleidend schrijven waarin u vermeldt waarom dit manuscript voor de doelgroep van Zilt interessant is, wat de unique selling points ervan zijn en ook uw ideeën omtrent de marketing en wat u zelf kunt bijdragen aan de publiciteit en verspreiding.