06 823 187 80

jeanet.hamstra@uitgeverijzilt.nl

De beste helft

Kunnen we behalve alsmaar ouder ook wat wijzer worden?

Arjan Broers

De beste helft is nu verkrijgbaar!

De tweede helft van het leven is, behalve soms de ervaring van wat ongemak, ook het moment waarop de wijsheid ons lichtheid en verlichting kan geven.

Arjan Broers zegt er zelf het volgende over: ‘De laatste jaren wordt steeds duidelijker dat de manier waarop we met onze samenleving en onze aarde omgaan nogal onwijs is. Er is in deze tijd daarom een andere ontwikkeling nodig: het is tijd om geestelijk te groeien en volwassener te worden. We zouden van een kenniseconomie een wijsheidscultuur moeten worden. Dat betekent dat we niet alleen gespitst zijn op wat we worden en doen, maar ook op wie we zijn en wat we betekenen. Dat is een taak voor ieder van ons en ook voor ons samen, want we kunnen het alleen als we elkaar helpen en ondersteunen’. In zijn boek neemt hij ons mee op ontdekkingstocht naar wat die ‘beste helft’ ons te brengen heeft.

Arjan Broers

Arjan Broers

Arjan Broers (1969) is sinds 2021 pastor in de Dominicus Amsterdam en is daarnaast journalist, programmamaker en coach. Hij is al sinds zijn eigen heugenis geïnteresseerd in wijsheid en in de christelijke traditie als een bron daarvan.