06 823 187 80

jeanet.hamstra@uitgeverijzilt.nl

Ik ben er

111 praktische tips om te helpen bij rouw

Annemiek Dogan

Op 23 februari verscheen het nieuwste boek van rouwexpert Annemiek Dogan: Ik ben er.

Ik ben er is een laagdrempelig boek vol handige tips, dat mensen wil helpen die iemand in hun omgeving hebben die rouwt. Want wat vinden we het vaak moeilijk: wat kunnen we het beste zeggen (of juist niet), wat moeten we doen? En als we het niet weten, blijven we soms weg. Met veel eenzaamheid tot gevolg. In Ik ben er vind je 111 handige tips, waardoor je nooit meer met lege handen hoeft te staan.

De boekpresentatie was bij Boekhandel Praamstra in Deventer.

Annemiek Dogan

Annemiek Dogan

Annemiek Dogan is de oprichtster van de Grief.Academy. Het is haar missie om het taboe omtrent rouw te doorbreken. In 2021 verscheen haar boek Mijn Rouwreis. Met haar kennis over rouw is ze meerdere keren in de landelijke media geweest.